Aron - energijsko svetovanje
Pozdravljeni na spletnem forumu Ravnovesje-svetovanje. Pridružite se mi na poti sprememb in najdite svojo pot.
 letter
Vabljeni!
Smile Dobrodošli na portalu Aron - energijsko svetovanje. podpora in terapije! Vabljeni, da se registrirate in ustvarite svoj kotiček, kjer boste lahko zapisovali svoje misli in poglede ter sledili svojim ciljem na poti razvoja. Vse energijske spremembe spodbudijo transformacijo negativnih vzorcev, s čimer lahko spremenite svoje življenje na bolje.


Moja prva osebna stran

Pozdravljeni na moji osebni strani mojega Portala!! Osebna stran je v nastajanju in se bo dopolnjevala tako vsebinsko kot z dodatnimi stranmi.                                

Povezave
Video  
Moj blog 

  

    oleeee                              

Datum
                                         Obvestila                                        
20.4.201426.2.2014

Vabljeni v spletno sobo - Vstopi v spletno sobo


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spoštovani,

 

po daljšem časovnem premoru in temeljitem premisleku, se ponovnovračam s svojim poslanstvom, to pa je, delite modrosti vsega sveta in nevidnih ravni z vami ter s pomočjo navedenega nuditi pomoč v obliki osebnega svetovanja s pomočjo vpogledov v različne komplete kart (angelske, tarot, oraklej ....).

 

Tale spletni forum oziroma portal je nadgradnja obstoječe uradneverzije. Name osebno pa se lahko obračate tako, da si ustvarite svoj profil in mi pošljete zasebno sporočilo, lahko pa kot neregistrirani uporabnik pošljete svoje vprašanje v zvezi s problemom ali situacijo preko spletnegaobrazca , vendar pa bo odgovor v nekoliko okrnjeni verziji. Pravzato izkoristite možnost registracije in si zagotovite podrobnejši odgovor!

 

Vsem želim prijetne dneve in prihajajoče spremembe, ki nam bo prinesloNovo leto 2014!

 

Vaš ModriMag


Verjamem v čudeže, zato tudi verjamem, da se mi bo izpolnila moja srčna želja, v bistvu imam dve, ki pa ju seveda ne bom delil z vami, ker se potem ne bo uresničila. Čudeži se dogajajo, verjeti moramo v njih in predvsem v samega sebe in svoje lastne sposobnosti.

Ena od modrosti Kabale pravi: "Zavedaj se, da si eno z vsem in vsemi, čeprav si individualen delček vesolja." Če tole prevedem: "Karkoli storiš sebi, storiš tudi drugim in obratno."Pa še en poskusni spletni obrazec - preizkušam in če mi bo všeč, potem bom tudi uporabljal. Pošljite mi svoje sporočilo, predlog ali vprašanje s klikom na oranžno pasico, ki jo najdete v spodnjem desnem kotu.


MOJI FOTO ALBUMI