Aron - energijsko svetovanje
Pozdravljeni na spletnem forumu Ravnovesje-svetovanje. Pridružite se mi na poti sprememb in najdite svojo pot.
 letter
Vabljeni!
Smile Dobrodošli na portalu Aron - energijsko svetovanje. podpora in terapije! Vabljeni, da se registrirate in ustvarite svoj kotiček, kjer boste lahko zapisovali svoje misli in poglede ter sledili svojim ciljem na poti razvoja. Vse energijske spremembe spodbudijo transformacijo negativnih vzorcev, s čimer lahko spremenite svoje življenje na bolje.


Share
Go down
avatar
Aron
Super član
Super član
Število prispevkov : 181
Age : 55
Location : Ljubljana
Točke : 409
Reputation : 0
Registration date : 26/04/2008
http://modriportal.org/

Apokalipsa - da ali ne

on Sob 16 Feb 2013, 11:37
Danes je Zemljo dosegel meteorski dež, natančneje pokrajino Čeljabinsk v osrednji Rusiji in pri tem poškodoval številne ljudi ter naredil precej gmotne škode.
Ob dogodku, da se bo Zemlji danes precej nevarno približal tudi asteorid - Apokalipsa - je možna in nihče ter nobena tehnična oprema verjetno ne bo mogla pomagati.

Neverjetno nas lahko slej ko prej doleti, morda ne nas, zagotovo pa enkrat v prihodnosti .... Vprašanje - je torej Apokalipsa tako rekoč neizogibna?

Zavedajmo se današnjega dne in ga užijmo v največji možni meri.

Lep in prijazen dan želim vsem.

Članek si lahko pogledate s klikom na naslednjo povezavo - Poglej članek

Kot je razbrati iz medijev, pa naj bi meteor padel tudi na Kubo in San Francisko - Se nam bliža Apokalipsa? Poglej članek - Klikni za ogled


Nazadnje urejal/a Aron Ned 17 Jun 2018, 09:16; skupaj popravljeno 2 krat

______________________
Aron - energijsko svetovanje, terapije in vpogledi v karte. Sreča je kot bolezen, zelo je nalezljiva. Sledite mojim člankom in nasvetom - klik tukaj Obiščite tudi Osebni zid in mi pišite - tukaj
Jure
Gost

Apokalipsa - da ali ne

on Sob 16 Feb 2013, 13:11
Zdravo,

ja, če verjamemo ali ne, Apokalipsa je seveda čisto realna možnost. tehnologija p nas ne bo obvarovala, saj se lahko vidi kakšne posledice lahko pustijo taki nebesni dogodki, kot je bil včerajšnji nad osrednjo Rusijo.


Pa lep pozdrav
Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Da, lahko odgovarjaš na teme v tem forumu