Aron - energijsko svetovanje
Pozdravljeni na spletnem forumu Ravnovesje-svetovanje. Pridružite se mi na poti sprememb in najdite svojo pot.
 letter
Vabljeni!
Smile Dobrodošli na portalu Aron - energijsko svetovanje. podpora in terapije! Vabljeni, da se registrirate in ustvarite svoj kotiček, kjer boste lahko zapisovali svoje misli in poglede ter sledili svojim ciljem na poti razvoja. Vse energijske spremembe spodbudijo transformacijo negativnih vzorcev, s čimer lahko spremenite svoje življenje na bolje.


Share
Go down
avatar
Aron
Super član
Super član
Število prispevkov : 181
Age : 55
Location : Ljubljana
Točke : 409
Reputation : 0
Registration date : 26/04/2008
http://modriportal.org/

Začetek Ljubezen naj bo večna

on Sob 17 Avg 2013, 17:29
Čeprav je ljubezen povsod okoli nas, ljudje tega pogosto ne opazimo, ker smo siti sami sebe in ne poslušamo notranjega glasu ljubezni. In ta glas je ključen, saj nas popelje iz objema nezadovoljstva s samim seboj. Zadovoljstvo s samim seboj je pot in korak do naše sreče. Tega koraka pa ne more nihče narediti namesto nas.

Ozavestiti moramo, da je Božja ljubezen vseprisotna in začutiti moramo, da je njegova ljubezen prerasla vse okove našega razmišljanja. Ozavestiti moramo, da je ljubezen neskončna in nima ne začetka, niti konca, ampak je večna. Začutiti moramo Ljubezen in Božjo večnost v sebi kot del, ki je zapolnil našo notranjost in s tem neskončno ljubezen, ki povezuje vsa živa bitja med sabo. Pomembno je, da se odpremo razmišljanju, ki nas ne omejuje, ampak nas postavlja v center bivanja ljubezni in sožitja z vsemi našimi bližnjimi in vsemi živimi bitji. Za dosego te stopnje pa je potrebno, da sprejmemo sami sebe do te mere, da smo zadovoljni s seboj.

Prava po je pot ljubezni in razdajanja samega sebe skozi uresničevanje svojega poslanstva v vsakem živem bitju. Pogoj večne in neskončne ljubezni je, da sprejmemo sami sebe in vse okoli nas v svojem obličju in drugačnosti. Le z ozaveščanjem in sprejemanjem neenakosti kot dela enakosti vseh živih bitij lahko dosežemo večno, neskončno in brezpogojno ljubezen. Očistiti moramo svojo dušo vseh ovir in težav, povezanih z nesprejemanjem tako samega sebe kot tudi vseh tistih, ki nas kakor koli motijo.

Ko se odpremo in sprejmemo Božjo pomoč razdajanja vsem, ki nas potrebujejo, bomo nagrajeni z Božjim blagoslovom, ki utrdi temelje našega zakona.

Najprej pa moramo doseči najvišjo stopnjo samozavesti, zato moramo najti notranjo moč v sebi in jo črpati ob vseh preizkušnjah notranje trdnosti in samozavesti, ki je temelj, da se znamo postaviti zase v kritičnih trenutkih življenja.

Afirmacija: Sprejemam in ljubim samega sebe, zato lahko sprejemam in ljubim tudi živa bitja okoli mene.


______________________
Aron - energijsko svetovanje, terapije in vpogledi v karte. Sreča je kot bolezen, zelo je nalezljiva. Sledite mojim člankom in nasvetom - klik tukaj Obiščite tudi Osebni zid in mi pišite - tukaj
Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu