Aron - energijsko svetovanje
Pozdravljeni na spletnem forumu Ravnovesje-svetovanje. Pridružite se mi na poti sprememb in najdite svojo pot.
 letter
Vabljeni!
Smile Dobrodošli na portalu Aron - energijsko svetovanje. podpora in terapije! Vabljeni, da se registrirate in ustvarite svoj kotiček, kjer boste lahko zapisovali svoje misli in poglede ter sledili svojim ciljem na poti razvoja. Vse energijske spremembe spodbudijo transformacijo negativnih vzorcev, s čimer lahko spremenite svoje življenje na bolje.


Share
Go down
avatar
Aron
Super član
Super član
Število prispevkov : 181
Age : 55
Location : Ljubljana
Točke : 409
Reputation : 0
Registration date : 26/04/2008
http://modriportal.org/

Prenovljen forum

on Pon 28 Okt 2013, 20:26
Današnji dan je nekaj posebnega - namreč obstoječi forum sem prenovil, tako da je veliko bolj prijazen za uporabo in hkrati tudi bolj pregleden.

Forum namenjam medsebojnim izkušnjam, nasvetom in še čemu na dolgi poti duhovne rasti, k jasno zastavljenemu cilju - Osebna sreča in notranji mir, kar pa lahko dosežemo le tako, da se rešimo sistema ujetih misli, ki nam niso v oporo in nas ovirajo v našem življenju.

Tale spletni forum je podpora ali nadgradnja forumu, kjer nam pomagajo na poti duhodne rasti naši dobri angeli in drugi duhovni vodniki - vodniki iz območja nevidnih ravni. Wiki stran o naših angelih Svetloba angelov je dostopna s klikom tukaj
vse najboljse 
Pogumno naprej!

______________________
Aron - energijsko svetovanje, terapije in vpogledi v karte. Sreča je kot bolezen, zelo je nalezljiva. Sledite mojim člankom in nasvetom - klik tukaj Obiščite tudi Osebni zid in mi pišite - tukaj
Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu