Aron - energijsko svetovanje
Pozdravljeni na spletnem forumu Ravnovesje-svetovanje. Pridružite se mi na poti sprememb in najdite svojo pot.
 letter
Vabljeni!
Smile Dobrodošli na portalu Aron - energijsko svetovanje. podpora in terapije! Vabljeni, da se registrirate in ustvarite svoj kotiček, kjer boste lahko zapisovali svoje misli in poglede ter sledili svojim ciljem na poti razvoja. Vse energijske spremembe spodbudijo transformacijo negativnih vzorcev, s čimer lahko spremenite svoje življenje na bolje.


Share
Go down
avatar
Aron
Super član
Super član
Število prispevkov : 181
Age : 55
Location : Ljubljana
Točke : 409
Reputation : 0
Registration date : 26/04/2008
http://modriportal.org/

Ponovno z vami

on Čet 26 Dec 2013, 11:58
Spoštovani,

po daljšem časovnem premoru in temeljitem premisleku, se ponovno vračam s svojim poslanstvom, to pa je, delite modrosti vsega sveta in nevidnih ravni z vami ter s pomočjo navedenega nuditi pomoč v obliki osebnega svetovanja s pomočjo vpogledov v različne komplete kart (angelske, tarot, oraklej ....).

Tale spletni forum oziroma portal je nadgradnja obstoječe uradne verzije. Name osebno pa se lahko obračate tako, da si ustvarite svoj profil in mi pošljete zasebno sporočilo, lahko pa kot neregistrirani uporabnik pošljete svoje vprašanje v zvezi s problemom ali situacijo preko spletnega obrazca, vendar pa bo odgovor v nekoliko okrnjeni verziji. Prav zato izkoristite možnost registracije!

Vsem želim prijetne dneve in prihajajoče spremembe, ki nam bo prineslo Novo leto 2014!

Vaš ModriMag

______________________
Aron - energijsko svetovanje, terapije in vpogledi v karte. Sreča je kot bolezen, zelo je nalezljiva. Sledite mojim člankom in nasvetom - klik tukaj Obiščite tudi Osebni zid in mi pišite - tukaj
Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu