Aron - energijsko svetovanje
Pozdravljeni na spletnem forumu Ravnovesje-svetovanje. Pridružite se mi na poti sprememb in najdite svojo pot.
 letter
Vabljeni!
Smile Dobrodošli na portalu Aron - energijsko svetovanje. podpora in terapije! Vabljeni, da se registrirate in ustvarite svoj kotiček, kjer boste lahko zapisovali svoje misli in poglede ter sledili svojim ciljem na poti razvoja. Vse energijske spremembe spodbudijo transformacijo negativnih vzorcev, s čimer lahko spremenite svoje življenje na bolje.


Share
Go down
avatar
Aron
Super član
Super član
Število prispevkov : 181
Age : 55
Location : Ljubljana
Točke : 409
Reputation : 0
Registration date : 26/04/2008
http://modriportal.org/

Ljubezen Novost - Indigo angeli

on Pet 07 Mar 2014, 16:33
Spoštovani,

v sistem vpogledov v karte smo samo za vas, še posebej pa za tiste (otroci - veliki in majhni), ki imate močno voljo in ki ste intuitivni voditelji s prirojenimi duhovnimi sposobnostmi, vključno s sposobnostjo jasnega prepoznavanja resnice vključili nov komplet kart Indigo karte. Namreč opisane značilnosti veljajo v največji meri za indigo otroke (majhne in velike), zato vabljeni, da postavite vprašanje glede nasveta, pomoči pri ozaveščanju vašega naslednjega koraka, predvsem v smislu vašega poslanstva ter nasvet v osebnih odnosih, poslovnem in drugih področjih.

Svoje vprašanje lahko postavite na odprti tematiki na posebnem forumu Postavi vprašanje tako, da kliknete na gumb NOVA TEMA, ali pa preko spletnega obrazca.

Vabljeni!

______________________
Aron - energijsko svetovanje, terapije in vpogledi v karte. Sreča je kot bolezen, zelo je nalezljiva. Sledite mojim člankom in nasvetom - klik tukaj Obiščite tudi Osebni zid in mi pišite - tukaj
Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu