Aron - energijsko svetovanje
Pozdravljeni na spletnem forumu Ravnovesje-svetovanje. Pridružite se mi na poti sprememb in najdite svojo pot.
 letter
Vabljeni!
Smile Dobrodošli na portalu Aron - energijsko svetovanje. podpora in terapije! Vabljeni, da se registrirate in ustvarite svoj kotiček, kjer boste lahko zapisovali svoje misli in poglede ter sledili svojim ciljem na poti razvoja. Vse energijske spremembe spodbudijo transformacijo negativnih vzorcev, s čimer lahko spremenite svoje življenje na bolje.


Share
Go down
avatar
Aron
Super član
Super član
Število prispevkov : 181
Age : 55
Location : Ljubljana
Točke : 409
Reputation : 0
Registration date : 26/04/2008
http://modriportal.org/

Obvladovanje stresa

on Pon 10 Mar 2014, 21:08
Stres je eden izmed najpogostejših dejavnikov, ki povzroča izredno negativne posledice, tako na zasebnem življenju, kot tudi v delovnem okolju, službi ozrioma delovnem mestu.

Tokrat se bomo omejili zgolj na tiste del zasebnega življenja, ki se dotika medsebojnih odnosov, partnerstva. Stres, ki ga doživljamo nam tako v veliki meri otežuje normalne medsebojne odnose v partnerskih odnosih. Zaradi tega prihaja zelo pogosto do prepirov, obtoževanj, ki pogosto vodijo v razpad veze.

Če stres pravočasno zaznamo, potem se mu veliko lažje zoperstavimo. Ne dovolimo, da zaradi stresne službe sprožimo tok energij, ki vodijo v razpad vez in ljubezni. V nadaljevanju bomo našteli nekaj možnih preventivnih ukrepov in ativnosti za premagovanje stresa.

Kot kratkoročni ukrepi so opuščanje ali vsaj zmanjšanje uživanja alkoholnih pijač, kajenja, prekomerno hranjenje, ... Z redno meditacijo, jogo, povečano telesno aktivnostjo in ustvarjanjem (npr. slikanje z vodnimi barvami) precej pripomoremo h kratkoročnemu zmanjšanju stresa. Za dolgoročno odpravo stresa pa se moramo posvetiti vzroku oziroma viru stresa. najprej torej moramo ugotoviri, kaj povzroča stres, potem pa se moramo osredotočiti, kaj glede tega lahko storimo sami. Vedite, da zelo pogosto lahko rešitev najdemo sami.

Ne dovolite, da vas obvlada stres


Eden od načinov premagovanja stresa


______________________
Aron - energijsko svetovanje, terapije in vpogledi v karte. Sreča je kot bolezen, zelo je nalezljiva. Sledite mojim člankom in nasvetom - klik tukaj Obiščite tudi Osebni zid in mi pišite - tukaj
Nazaj na vrh
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu